Göteborgs Konstförening grundades 1854 och har varit en naturlig mötesplats för konstintresserade göteborgare i 160 år.

I galleriet på Södra Vägen 2 visas måleri, teckning, skulptur, grafik, textil, design, foto och installationer.
Utställningarna visar den samtida konsten men också mer traditionell och etablerad konst.

Bli medlem du också!
Medlemslotteri
Som medlem i Göteborgs Konstförening stödjer du konstlivet i Göteborg och du får chansen att vinna samtida, västsvensk kvalitetskonst. Bruno Liljefors ”Hökbo”, Chagall och ett verk av Olle Baertling är konst som en gång i tiden lottats ut i Konstföreningens lotteri.
Vilka framtida berömdheter lottas ut i år?

Programutbud
Konstföreningen har ett stort och populärt programutbud med resor, föredrag, ateljébesök mm.

Gata

Postnummer

Epost (obligatorisk)

Mobil/Telefon

Verification Code

Type Verification Code

Hur anmäler jag mig som medlem?

Anmäl dig genom att fylla i och skicka formuläret för anmälan ovan eller till höger. Du kan också ringa till kansliet 031-186403, eller skicka ett mail till info@goteborgskonstforening.org

Vad kostar det att bli medlem?

Årsavgift
Privatpersoner
• 350 kr per år; för varje ytterligare familjemedlem 150 kr per år
• Är du under 30 år är avgiften endast 100 kr per år
Företag
• 1000 kr per år för konstföreningar vid företag

Vad får jag som medlem?

Medlemskapet ger dig
• chans att vinna konst i det årliga lotteriet
• möjlighet att delta i det stora programutbudet
• rabatt på prenumeration av tidskriften Konstperspektiv

• Konstföreningen ger ut ett grafiskt blad ”lång väntetid – ingen kölapp” av Kent Karlsson.
Pris exklusive ram: Medlemmar 1.300 k, ordinarie galleripris 2.800 kr.
Bladet visas och säljs på Galleriet, Södra Vägen 2, Göteborg

• Konstföreningar som tecknat ett särskilt medlemskap får 10% rabatt på inköp av konst i vårt galleri

Ditt medlemskap bidrar till att göra Göteborg till en levande konst- och kulturstad!